PROPERA JORNADA

FINAL COPA JUVEVIL CATALANA: DIUMENGE 17 DE JUNY CONTRA GRANOLLERS A LES 16:00H. HEM DE SER AL COMPLEX ESPORTIU TURÓ DE LA LLAGOSTA A LES 15:00H.(C/ de Joaquim Blume esq.Av. Turó, s/n)



"L'esperit d'un equip és l'habilitat de treballar junts per aconseguir una meta comú i la confiança que els companys sempre estan de part teva"

dimarts, 6 de setembre del 2011

CRÒNIQUES DES DE PAMPLONA

DILLUNS, 5 DE SETEMBRE:

Arriben cap a les 5:30 a Pamplona amb un "fred que pela" després d'una nit en autocar que no els ha deixat dormir gaire. Tapats amb dessuadores i tovalloles, fan una primera dormida a prop de l'estació mentre fan temps per anar a l'Alberg a deixar les bosses. Fins mig matí no tenen les habitacions disponibles i decideixen anar a entrenar, dinar d'hora i tornar a l'Alberg per instal•lar-se a les habitacions i fer una bona migdiada.

A la tarda tornen a les instal•lacions de l'Anaitasuna per disputar el primer partit contra el Juvenil d'aquest Club. Partit molt ben jugat i que els nostres guanyen de 7 gols. Tots han jugat molt bé, tot i que les forces els van abandonant a mida que avança el partit (la jornada ha estat dura i arrosseguen la pallissa del viatge).

El “míster” està molt content amb el rendiment durant el partit i el comportament dels nois durant tot el dia. Què duri!!!

DIMARTS, 6 DE SETEMBRE:

Avui ja han entrat a la dinàmica normal. Esmorzar a l'Alberg i cap a l'entrenament. Avui han dinat més tard. Per cert es veu que els àpats són molt bons. Avui han rebut al visita de l'Espe i el Sergi (pares del Guille) i el Javi i la Toñi (pares de l'Alejandro)que han fet de "soporters" en el partit que han jugat avui cap a les 20h. contra el 1ª NACIONAL de l'Anaitasuna. Segons ens arriba, ha estat de nou un gran partit per part dels nostres que han anat per davant del marcador durant gairabé tot el partit (per desesperació de l'equip rival), tot i que al final han acabat perdent de 2 gols. Una derrota que té regust de victòria, donada la diferència d'edat i constitució entre els dos equips.

L'ambient és molt bo. Això és un equip!!!

DIMECRES, 7 DE SETEMBRE:

Avui no han tingut el dia! Sols passar a le millors famílies. Després d'un gran partit com el que van fer ahir, avui els ha sortit un partit desastrós, especialment la segona part (a la primera part anaven guanyant de 3). La lectura positiva és que tot i així només amb perdut de 2 contra el 2ª Nacional de l'Anaitasuna. El míster s'ha enfadat una mica i demà serà qüestió de posar-se les piles i fer un bon partit contra el Juvenil del Portland.

A banda de la mini crònica del partit, dir que ahir el Guille es va torçar un turmell i avui no ha pogut jugar perquè el te bastant inflat (demà el mirarà el fisio de l'Anaitasuna), no hem de lamentar cap lesionat més. Esperem que el Guille es recuperi ràpid.

Res més, demà serà la darrera jornada a Pamplona i en un vist i no vist ja els tornarem a tenir aquí.

DIJOUS, 8 DE SETEMBRE

"Bien está lo que bien acaba". Deixant la 2a. part del partit d'ahir en el llibre de les anècdotes, avui els nostres nois han escombrat al Portland de la pista. S'han posat moltes ganes (no estem segurs si sota l'amenaça de no sortir aquesta nit) i el partit s'ha guanyat per una diferència de 30 gols, destacant una de les nostres armes que és el contraatac.

El turmell del Guille evoluciona favorablement i el fisio de l'Anaitasuna ja li ha donat bons consells per recuperar-lo el més ràpidament possible.

Aquesta nit aniran tots a "pinchar" per la zona de Pamplona, per tancar com es mereix aquest stage. Demà cal matinar, ja que l'autobus de tornada a casa surt a les 9:20h. i no espera a ningú.

Aquesta és la darrera mini-crònica des de la distància. A partir de demà ja les podrem completar en viu i directe per boca dels protagonistes.

Ens veiem demà a les 15:55h. a l'Estació del Nord.

1 comentari:

  1. Bien Tere! son unas crónicas muy buenas para hacerlas de oído.
    Animo Guille!!

    ResponElimina