PROPERA JORNADA

FINAL COPA JUVEVIL CATALANA: DIUMENGE 17 DE JUNY CONTRA GRANOLLERS A LES 16:00H. HEM DE SER AL COMPLEX ESPORTIU TURÓ DE LA LLAGOSTA A LES 15:00H.(C/ de Joaquim Blume esq.Av. Turó, s/n)



"L'esperit d'un equip és l'habilitat de treballar junts per aconseguir una meta comú i la confiança que els companys sempre estan de part teva"

dilluns, 19 de setembre del 2011

CALENDARI FASES CLASSIFICACIÓ LLIGA CATALANA

Ja sabem contra qui hem de lluitar per obtenir plaça per jugar a Lliga aquesta temporada: el MOLINS DE REI, i arriben a vuitens de final sense despentinar-se, ja que el Palautordera que era el seu rival a setzens de final ha renunciat a participar a la competició. Com ja sabeu, tots els partits s'han de jugar i no hi ha rival fàcil, com s'ha demostrat aquest cap de setmana al Torneig d'Esplugues, on hem tingut alguns moments molt bons i altres per oblidar (vull dir per aprendre), no es pot baixar la guardia!!

Com ja sabeu, aquesta fase és a doble partit: jugarem dissabte, 24 a Molins a les 19:30h. i diumenge 25, al Pavelló de la Verneda a les 9:45h. Segur que treurem a la pista el nostre millor handbol des del primer al darrer minut, amb el que tant sap fer-nos disfrutar aquest equip. La Lliga ens espera!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada