PROPERA JORNADA

FINAL COPA JUVEVIL CATALANA: DIUMENGE 17 DE JUNY CONTRA GRANOLLERS A LES 16:00H. HEM DE SER AL COMPLEX ESPORTIU TURÓ DE LA LLAGOSTA A LES 15:00H.(C/ de Joaquim Blume esq.Av. Turó, s/n)



"L'esperit d'un equip és l'habilitat de treballar junts per aconseguir una meta comú i la confiança que els companys sempre estan de part teva"

dimecres, 30 de març del 2011

HA ARRIBAT EL GRAN MOMENT!!

Bé, ja tenim aquí el TOP 6. Què ràpid ha passat, no? Només dir-vos que passi el que passi hem d'estar molt orgullosos del què hem fet. Hem quedat 4rts de la lliga regular!!! amb un equip encara en formació (pràcticament tots de primer any) lluitant en una competició molt dura i igualada.

Ara toca lligar-se fort les vambes i sortir a "por todas", amb serenitat, sense caure en provocacions, concentradíssims, sense nervis i pors absurdes però amb el "nervi" necessari per lluitar fins a l'últim minut dels partits, fent el que millor sabem fer a la pista: jugar a handbol i fer-ho com un equip. Que per nosaltres no quedi!!

Arribar fins a aquest moment ha estat un èxit assolit per tots: els que jugaran els partits, els que no jugaran tant com voldrien, els que no jugaran per decisió tècnica o per lesió (penso especialment en el Guille). No és fàcil jugar aquests partits, però entenc perfectament que tampoc és gens fàcil no jugar-los. A tots els que heu fet possible aquest moment us vull agraïr personalment l'esforç i demanar-vos que la grada també jugui i fort.

I per acabar, només dir-vos que la victòria de demà és important no només perquè ens obre la porta per aconseguir una de les 3 places pel campionat d'Espanya d'enguany, sino perquè ens asseguraria la classificació matemàtica per l'any que ve a la Lliga (sense fases prèvies). Ens ho han posat difícil, però, si es vol triomfar, no ens podem quedar mirant què estreta i alta és l'escala, cal començar a pujar, esglaó rera esglaó, fins arribar a dalt.

Visca Sant Martí!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada