PROPERA JORNADA

FINAL COPA JUVEVIL CATALANA: DIUMENGE 17 DE JUNY CONTRA GRANOLLERS A LES 16:00H. HEM DE SER AL COMPLEX ESPORTIU TURÓ DE LA LLAGOSTA A LES 15:00H.(C/ de Joaquim Blume esq.Av. Turó, s/n)



"L'esperit d'un equip és l'habilitat de treballar junts per aconseguir una meta comú i la confiança que els companys sempre estan de part teva"

divendres, 22 d’octubre del 2010

BENVINGUTS AL BLOG DEL JUVENIL DE SANT MARTÍ!!

Avui inaugurem aquest espai que preten ser una eina útil de comunicació entre jugadors, pares, entrenadors i "fans" diversos. És només el primer tast, segur que anirem afegim noves seccions atenent els vostres suggeriments i idees. Intentarem que estigui permanentment actualitzat amb tota aquella informació que considerem interessant i de "vital importància" per a la bona marxa dels equips.

Sí, he dit "equipS" perquè aquest és el blog del juvenil A i el juvenil B, que a la pràctica són una "parella de fet", un "matrimoni", un "convivim junts" (en fi la modalitat que més us agradi). En definitiva un ÚNIC EQUIP. I aquest ha de ser l'esperit d'aquesta temporada: consolidar-nos com a equip dins i fora de la pista (els que porteu tota la vida junts, els que hem anat arribant...)

Les sensacions són bones i el que és més important les expectatives de millora, de progressió són molt grans. Però això només serà possible sempre que treballem en equip, des del respecte, la paciència, l'esforç, i el compromís de tots. Serà una temporada dura, amb molts partits i sovint molt igualats, però amb la il·lusió per tirar endavant aquest projecte del que tots hem de sentir que en formem part.

Aquest és el vostre blog i volem que estigui al vostre servei. VISCA SANT MARTÍ!!

3 comentaris:

  1. FELICIDADES, a los que han hecho posible la exsistencia de este blog.
    Toñi.

    ResponElimina
  2. Muchas gracias Tere,como siempre cuidando al equipo.
    Besitos.
    Elena

    ResponElimina
  3. Felicitats per aquest espai que entre tots farem una mica mes gran.
    VISCA SANT MARTÍ!!
    Una salutació cordial Francisco Gingivitis

    ResponElimina